30 November

Sista november och i morgon är det decemer, det vill säga bara 24 dagar kvar till julafton. Tiden går underligt fort.

23 November

Godkväll !
Helgen är efterlängtad och äntligen är den här. Tyvärr sitter man just denna fredag med feber och känner sig allmänt krasslig. Säkert någon av dom smittsamma infektionerna som går runt efter att folk hostar, snörvlar och nyser överallt, jag är en av dom nu !
Morgondagen väntar med födelsedagskallas för far. Han fyller år och jag har fått den ära att baka tårtan. Kvällen har jag lovat mamma att hjälpa henne med att baka lussebullar. Hoppas bara inte att jag smittar ner bullarna och tårtan, haha !

Känner mig uthärdad av denna vecka. Så mkt som jag har plugga och legat i, har jag nog inte gjort sedan jag började denna termin, Bra gjort My !

Måndag, friluftdag. Ska bli mycket roligt, men inte över förväntning (:

Men Idol väntar, Hejsvejs

Och förresten ! Marie Piccaso, vilken gudomlig kvinna, vilken personlighet !



12 November

Idag är jag hemma efter en jobbig natt med andningsvårigheter återigen pga uppsväld hals, hoppas att det går ner så att jag inte får ett ansikte till vattenmelon ! Haha.

Och så vill jag hälsa det vita guldet välkommen ner till marken, detta är toppen och både jag och sandra bara går och väntar på att backarna ska öppna ! Men innan det ska vi hinna med mycket. Tillexempel alla studiebesök på gymnasiumskolorna i östersund som väntar i veckan, hinna klura ut vad man ska gå för linje, höja betyg, göra bort prov och hej och hå. Vips, så kommer det att vara lov och då ska allting vara klart. En och en halv månad kvar, kommer att gå med stormfart.

Dessutom har jag idag utvecklingsamtal klockan 15.15. Inget att se fram imot. Min mentor verkar vara lite halv skum nu förtiden. aja, hoppas att jag har föräldrarna på rätt sida och att jag är en omtalad, duktig skolelev ( även om chansen knappt finns ).

Även fast att jag är hemma idag och allt för övrigt bara är skit, så känner jag mig rätt bra till mods. Som att jag har fått något bekräftat , kanske att jag har ? Blir iaf ingen träning idag med denna hälsa, fuck it !

Men med ett gott humör, Tjingeling

RSS 2.0