Tillbaka till Vardagen i Södertälje

Rättare sagt vackstanäs. Det som stör mig mest idag är att det är något fel på mitt databord som borde regleras då det vickar fram och tillbaka hela tiden, medans fingrarna smattrar mot tangentbordet. Otroliga störmoment man kan drabbas av !

Idag känner jag mig inte alls på topp. Huvudet snurrar och det känns som jag i själva verket skulle kunna tippa omkull rätt som det är. Det har också varit mkt av en grubblar dag. Kanske är det därför jag känner mig snurrig och så förvirrad. Jag har tänkt väldigt mkt, tänker fortfarande. Funderar och konstaterar hur männsikor kan förändras och hur man kan utvecklas. Hur vissa människor lever kvar det förflutna, vilket för mig är bland dom farligare sakerna man kan göra. Undrar om det är just dom här tankarna som får en att utvecklas eller åtminstonde kunna associera till olika handlingar.
Jag tror jag tycker att det här med att leva är lite småknepigt, men ändå så ska det vara en fröjd? Det finns så många olika filosofier om livet att att jag inte vet vilken man kan förlita sig på. Kanske kommer jag snart med en ny uppdatering om en egen....

Ja och här sitter jag och försöker komma på en egen livsfilosofi medan jag egentligen skulle behöva sitta med ansiktet rätt upp och ner i mattehäftet och räkna ut arean på en cirkel. men nej, ist väljer jag att först ta en promenad tsm med Mattias och nu sitter jag här och försöker förklara vad livet är. Men vad är arean på en cirkel? Som jag sa, förvirrad och tankspridd.

Tänk vad skönt att få komma hem på fredag och bara få tid att vara. Jag har nog blivit en ganska tråkig person när det gäller den sociala biten. Men nu är det nu dags för att göra klart för natten.

Puss och kram


Hem ljuva hem

Snö, Snö, Snö

Hejsan !
Ursäkta den dåliga uppdateringen under den senaste tiden, men det har verken funnits motviation eller ork. det här med bloggande går i perioder beroende på mitt humör. Men nu har jag äntligen hittat tillbaka till bloggen och ska återigen försöka börja uppdatera om vad som händer och sker i min vardag.
För nuvarande sitter jag hemma i vackra Jämtland och ser hur dom små snöflingerna dimper ner och hur plogvallarna bara växer och växer. Kom hit i torsdags kväll efter att ha varit på studieresa tsm med årskursen till Idre under veckan. Måste medge att det har varit en alldeles utomordentlig tid vi spenderat där. Till och med vädret har varit med på våran sida !

Helgen innan Idre åkte jag, Johan, Mattias, Cristian och Jalle upp till Leksand, eller rättare sagt till Tällberg, för att få se hur Jalle och Cristian bodde. Dock blev det aldrig av att se deras egna boende men vi fick ta del av ett litet hotell i mysiga Tällberg som ägdes av Jalles föräldrar som också drev en liten mysig hemslöjdsbutik intill hotellet där vi bodde. Det blev en mysig helg med både skratt och lite nöjen.

Hemma så har famlijen nyligen fått hit besök av vänner från sörmland. Dom har allesammans åkt iväg upp till fjälls nu och det var egentligen meningen att jag också skulle följa med, men när anna erbjöd sig att komma hit så kändes det mer lockande att få umgås en kväll med henne. Så ikv kommer Anna hit och vi ska ha en myskväll med lite vin och mörkchoklad och massvis med välbehövligt tjejsnack. Det gillar vi !

Just det, sen måste vi komma ihåg att släcka ner en timme mellan 20.00 och 21.00. Så mkt mysigare med ljus ! (:


RSS 2.0