Tidig födelsedag med bakfylla

Kan man nästan säga jah. Vilken jävla kväll igår säger jag bara ! Ojojoj.
firades även av familjen lite innan födelsedagen med tanke på att jag inte är hemma vid detta tillfälle. Dock inte den bästa familjestämningen, men visst, det funkade.

Och i morgon ska jag upp halv sju för att åka till stallet och rida innan jag flyger ner. Fy sjutton, säger jag bara.

Men ska fortsätta med lite packning.
Ciao


Risig

Det är just vad jag känner mig, risig. Kom hem för någon timme sedan. Min dag hittils har inte varit alltför rolig måste jag säga. Mitt humör ligger ganska lågt och jag känner deprission och ångest. Och vrf ? Jo, det vill jag inte äns gå in på.

Ikväll kommer Linnea, Anna och Anna hit och sedan åker vi på fest. Jippie, skulle jag tyckt om min dag hade börjat bättre. Orka, känner jag bara just nu.
Så mkt tankar som snurrar. Skulle sitta fint med att få sova bort allt tills på fredag och vakna upp lagom till det att flyget avgår, med mig på givetvis.
Trött på snön, trött på allt. Den lilla pessimisten som finns gömd längst in i mig någonstans, börjar slita sig loss och tar ett steg framåt. Och vips, här har vi den!

Vårvinter

Så fantastiskt fint måste jag säga ! Strålande sol som reflekterar sig i snön och lyser upp. Har varit ute med Barndy på en morgon promenad och har just ätit en stor frukost,. Idag ska ajg ut med båda hästarna och sedan blir det plugg.

Och efter ett samtal från Stina Hein, rektor på guldsmedskolan i mjöljby, vart det bestämt att jag reser ner dit i helgen. Åker redan på fredag morgon så att jag ska hinna stanna i Katrineholm en natt. Åker sedan vidare ner till mjölby på lördag kväll och tar in på ett... ja, vandrarhem? Alltså kommer jag att tillbringa min egen födelsedag på ett vandrarhem i mjölby, där jag aldrig någonsin har varit förut, lustigt.
Så jag antar att det inte blir så mkt mera tid över detta lov. I morgon är det redan onsdag och jag kommer förmodligen att stanna inne på sjukhuset hela dagen beronde på hur allt går. Sen bjöds det tydligen på festligheter under kvällen. Får se hur det blir med den saken för mig, om jag är trött eller ej.
Torsdagen firas jag i förväg av familjen och träningen är såklart inte inställd, tyspiskt.
Fredagen går åt till att resa hela dagen. Och där tog mitt lov slut. Kommer hem på måndagkväll.

Tjingeling



19.59

Lite ändrade planer inför helgen. Lyckades få med mig agnes ner till  mjölby, hon är guld värd måste jag säga.
Vi åker iaf in till Norrköping på lördagen och är bjudna på fest, får sova hos en av hennes vänner där. Och det tackar vi så mkt för. Söndag morgon tar vi tåg från norrköing till mjölby. Tåget går dock 07.00 vilket kan vara en krånglig tid att lyckas komma upp till en dagen-efter-fest. Men det fixar vi givetvis! Även att jag är mkt tacksam för att få dela min födelsedag med den allra bästa. Vi ska försöka hitta något mysigt ställe på söndagkväll att gå ut och äta på innan vi tar tåget till sörmland igen.
Jag ser faktiskt fram imot denna fullspeckade helg !
Det enda negativa är att jag inte kommer att få träffa mrs right ( om jag nu kan få kalla honom så ) fören om tre veckor, vilket idag känns som en evighet.

Men nu ska jag ta mig ut på en springrunda innan det blir försent. ska lägga mig skapligt ikväll eftersom att sjukhuset väntar mig tidigt i morgon.

Så, Puss och Godnatt

Grubblare

En dålig känsla i magen idag. Fan, låt allt komma in på rätt spår igen.




17.23
Seriöst, snart exploderar jag !

Godmorgon

Underlig känsla i magen. Ändå är det lov och allt ska kännas frid och fröjd, men vrf gör det inte det ?


23.03

Jag tror jag har landat ifrån mitt lyckorus. nu Försöker se allt från ett öppet perspektiv, men jag vet inte om det går. Jag känner den där oron igen, osäkerheten som bygger upp en hög mur framför mig. Så mkt viktiga beslut att fatta, något man måste stå sig väl till. Så mkt annat runt omkring som man måste ordna upp och ta vara på, dom stunderna man har kvar med någon nära som man älskar innan det är försent.
Och ibland ångra jag till och med att jag gick in för något. därför att jag vet att det någon gång kommer att såra mig och ta alldeles för mkt energi, just därför att jag är en riktig grubblar. vrider och vänder på allt. tänker och tänker och tännker. grubblar och grubblar och grubblar.  Det bästa vore med en personligvägvisare, då hade allting varit så lätt.


RSS 2.0