Påbörjad träning, ÄNTLIGEN !

ja, jag har börja med att sätta igång på riktigt nu och hoppas att jag inte ska få några bakslag med benen. Själv tycker jag att jag skött det bra och inte tagit ut mig för hårt. Och jag hoppas att det inte blir värre och att jag kan trimma nu riktigt  tills agusti.

Började iaf morgon, eller mer eftermiddagen klockan ett, med en långpromenad. hela 8 km ! (;  Sedan en frukost och dator. klockan halv fyra drog jag mig ut på en löparunda. Inte allt för lång, 4 km. men det räckte.
När jag kom tillbaka hade vi en fönstersnubbe som skulle mäta upp måtten på nya fönster. Mina föräldrar har nämligen fått för sig att renovera om huset innan dom bygger ett nytt. Onödigt, men kanske behövligt med tanke på att vårat nuvarande hus ser ganska risigt ut.
men nu ska jag bege mig ut för en ridtur i regnvädret. Inte så skönt kanske
Hejsvejs

Kvällens incedenter

gick ut för en kvälls promenad med Tomas igårkväll men det slutade med att vi tog min lilla moppe och åkte runt sjön för att möta upp trevligt folk som skulle tälta och grilla.
Stannade där hela natten. Klockan halv fyra fick Ekeljung en fiskekrok rätt igenom fingret och eftersom att någon ( även vid namn Sebbe ) där med bil var så lat så fick jag skjutsa på moppen genom morgondimman. Slutade med akuten för Ekeljungs del. Och misstolka mig nu inte. Det var faktiskt pga fiskekroken. Ändå var det en ganska trevlig kväll/natt med gott sällskap.

Idag hade jag planer för att ge mig ut med hästarna eftersom att det aldrig blev av här om dagen. Synd bara at jag är ap-trött och sovit fyra timmar.
Skulle egentligen bära in mot stan ikv men som det känns nu så blir jag nog kvar här hemma. Orkar ingenting nuförtiden.

hej !

Snikade till mig en sovmorgon

ja, det gjorde jag. Skulle egentligen tagit bussen till änge i morse för att göra några korsningsövningar hos Jennie, men tog ist en sovmorgon och lät mamma skjutsa mig till klockan 12.. Skönt kan man säga. Passade även på att ta en morgon promenix vilket gjorde mig både piggare och gladare.
var hemma till tre igen. åt sen lunch, sedan skjutsade mamma in mig till stan för att jag skulle hämta min jacka + massa andra jackor och väskor som inte var mina. (:
Nu är klockan fem och jag ska hinna med båda hästarna och en löparrunda ( om jag orkar dvs ). Men som sagt, det är fredag och natten är lång. Tur är väl det.

Tjingelingsen !





Haha för bilden

Tídig morgon

Tänk att jag känner mig trött idag också, så extremt ovanligt måste jag säga. Men vrf klagar jag alltid på att jag är så trött ? Jag känner mig verkligen helt utmattad efter en vanlig dag. mystiskt. Kanske har med att göra att det är sena nätter och tidiga mårnar. Har hört att det är en dålig kombination, men vad vet jag.

Pappa drog ut mig på en vända i spåret igår. Och plusklockan var för första gången på. Pep och hade sig. Men den va bra och jag var riktigt slutkörd efter passet. Bra där My ! När jag kom tillbaka så kom Linnea hit. Hon stannade över natten och med blev mkt prat och mys.
Klockan ringde sju i morse, så jag skyndade mig upp. Skulle nämligen iväg till Änge och hämta mina korsningsövningar. Sen åt jag och åkte hem. Sittandes här nu och har lovat mamma att offra mig till att klippa gräset, fast att jag egentligen inte orkar. Men innan dess hinner jag nog med lite filosofering framför datorn !

hej på er !


None

Krossat glas, ruskväder och fördjupningsarbete

Jag kikar in och bloggar igen !
Jag känner att mitt humör inte riktigt bär idag. För det första så har jag tappat ett glas cirka 3 cm från en tallrik då jag skulle duka. Det betyder att jag verkligen hade otur för när glaset träffade tallriken med dom få centimetrarna så splittrade sig hela jävla glaset i tusen bit ( och jag överdriver inte ! ). Det låg glassplitter över hela köket och jag fick damsuga ytterst noga hela golvet och soffan.
Sen har jag hunnit med att ha storbråk med föräldrarna. Det händer inte ofta och det är oxå sällan att jag flippar ur totalt, men det gjorde jag. En sådan enorm ilska som bara ville ut. enkeltsätt blev saker att kasta och ett jäkla gapande. Jag är fortfarande arg och kommer inte att prata med pappa på flera dagar för att bevisa att jag inte kan acceptera att han beter sig sådär. punkt slut.

Började iaf dagen med en promenix ut i skogen. Den hade varit perfekt om det inte hade växt så himla högt gräs på elljusspåret. plus att det var dagg, så jag vart blöt. Väl tillbaka så vart den frukost, vilket bestod av ett kokt ägg och en kopp röttte. Sen skyndade jag mig iväg till hästarna och gav mig ut i blåsten för att rida. Tog med idag tre timmar för både Singer och Cindy.
Nu sitter jag här och har ätit en sen lunch.
Jag ska börja på mitt fördjupningsarbete snart oxå, vilket jag nu sagt i tre dagar. Men nu ska det bli av. iaf lite senare ikv. kanske om jag är för trött, imorgon....

Och nu är det inte heller länge kvar tills semester. Det blir skönt. Synd bara att familjen ska med. Känner verkligen just nu hur hatet snart väller över. Om vi ska kunna ha trevligt tsm får faktiskt dom oxå lov att skärpa till sig och sluta upp med att försöka vrida hela mitt liv upp och ner.
fan ta dom !


-

En evig kamp, ett daligt kämpande.

Tid för såren att läka

Jag önskar att allt kunde vara lite lättare just nu.

Förstår egentligen inte varför allt kommer nu ? Flera månader efter att du gett dig av. Men just nu känns det tungt. Tungt att veta att du inte finns. Att inte kunna vända mig till dig som jag kunde förut. Nu ses träffas vi inte längre, pratar nästan inge alls... Jag har inte kunna fylla ut det tomrum du lämnat efter dig. Men jag försöker, jag försöker

Ruskväder

Ja, det är bland dom första dagarna på sommarlovet och vädret har blivit ett riktigt fjasko !

Sommarlov

Ja, äntligen har vi gått över från att kämpa gott i skolan till ett slappt och skönt sommarlov. Eller för visso betyder sommarlov arbete men även oftas semester. Det som står framför mig i sommar är tre veckors arbete på den lilla landhandeln Kluksbua och sedan återstånde veckor med semester och vila. Semester med resor till Italien, england och kanske skottland. Även en resa hem till sörmland för att hälsa på släkt och vänner. Och efter allt det här så antar jag att sommarlovet börjar lida mot sitt slut och det är dags att förberda sig för flytten. Jag kände det igår, att det kommer till viss del att bli jobbigt att förflytta mig från nära och kära här uppifrån. Dock har tanken inte slagit mig förän igår, då Anna och Linnea gav mig examenpresent med blommor och kort, att det är dom som gör mina dagar till det bästa. Det är synd att man måste skringa sig.

Hur som helst så ägde skolavslutingen rum i kyrkan under gårdagen. Och ärligt talat nu, jag grät inte alls utan kände bara ett lätt lyckorus komma smygande. Tror nästan att jag stod med största flinet i kyrkan den förmiddagen. Känslan av frihet. Känslan av att bli större. Känslan av att få ta ännu ett steg ut påväg inpå vuxen livet. Ändå kanske det kändes en aning vemodigt att sitta i bilen påväg hem och se regnet piska mot bilrutan. Regn ? Första minuterna av sommarlovet och vi bemöts av regnet som kommer hålla i sig i två veckor framåt. Det får mig att känna det värdelösa i det hela. jag menar, vem blir lycklig av regn ? Allt blir bara så grått och trist. Det är väl ingen som kan lära sig uppskatta det.

Även fredagkvällen bjöd oss på regn. Ingen höjadare alls. Men ett gott sällskap brukar kunna  få mig på ett bättre humör, vilket igår gjordes av alla lyckliga skolelever som just fått sitt sommarlov och som var, med eller utan regn, glada.
Även om det inte heller var någon höjdarkväll dethär heller så dög det. Jag kom hem runt halv tre. Fick skjuts av Andreas som tycktes ha haft en hyffsat nykter kväll. haha
Plus att jag nu måste tillägga att vi tjejer igår, hittade våran favorit taxichauför. Leif-göte ! Vilken stjärna, tror jag skrattade mer i taxin än under hela kvällen. Haha, mycket lyckat.

Men det börjar bli dags att ta tag i även denna dag. Borde planlägga ett arbetsschema för mina kommande veckor på Kluksbua. Kul, eller så inte. Även att jag ska hjälpa mamma och handla. Vi ska äta examenmiddag senare eftersom att vi aldrig hann det igår, då jag prioriterade staden med alla vänner först.
och just det, jag måste bara berätta om min examen present som är extremt glad över. En pulsklocka ! Jag tror inte jag har berättat det  ( ; Så att så snart mina ben fungerar som dom ska så kommer pulsklockan att bli min bästa allra träningskompis. tack mamma och pappa. Sedan fick jag lite pengar men dom är dessvärre redan spenderade på något jag trodde jag skulle ha använding för. Vilket jag såklart inte hade.
aja,

Önskar en fortsatt trevlig dag i ruggvädret !

hejsvejs





avslutings Lunch

Då var även den avklarat. Så imorgon är det skolavslutingen, härligt. Dessvärre vaknade jag upp i morse med feber och det är väl mer än typiskt. Har stoppat i mig örter av dess olika slag under dagen, dock utan reslutat men det kanske kommer. Annars finns ju alvedonen i  extremt nödfall

Imorse var jag och mamma till Mörsil för att fixa 50 st rosor och sedan till sjukgymnasten. Gick bra, fick lite nya övningar och ska inte dit förän i agusti igen.

Avslutingslunchen idag var trevlig. Lärarna spelade upp det telefonmeddeland Anna Falk fick under sina första veckor på ängeskola, av Jesper och Pontus. Pinsamt men roligt (:

Ikv ska mamma hjälpa mig sy in klänningen som jag kommer bära under morgondagen. Och även att hinna fixa mitt hår.

hej och hå !

Se där jah, skolåren närman sig sitt slut. Det har gått fort, så extremt fort ! Åren har i princip bara flygit iväg och nu står vi här. En förvirrad My med framtiden framför sig. Gymnasium ansökan hit, gymnasium ansökan dit. Inget övervägande dock. tyvärr.

Även att det var ett bra tag sedan en uppdatering i Mys blogg gjordes. Och efter en tillsägelse från Lina så blev det äntligen av. Kan man tänka sig !

Sista dagen på Ängeskola för mig idag. Som jag skrev i bilddagboken lite tidigare; Jag känner mig inte ett dugg imponerad över mattanternas insattser av våran mat under dom tre åren. Tvärtom. Helt groteskt dåligt. Kanske även är därför att jag alltid, enda sedan att ha varit liten, varit riktigt petig med maten.

Och klasskamrater, kära klasskamrater ! Er kommer jag att sakna eftersom att jag förmodligen inte kommer vistas i den samma stad som er. Kommer bli ett jobbigt avsked på avslutingslunchen imorgon och även i kyrkan. Och för att inte tala om dom lärare som under dessa åren har ställt upp. En enorm betydelse. Ändå vet jag inte hur jag kommer att reagera i kyrkan på fredag. Skratta eller gråta ? Kanske Inget av dom ?

Efteråt åker jag iaf hem med dem lilla familjen jag har här uppe i jämtland. Bestånde av jag, mamma och pappa. hemma kommer vi äta pankakstårta som är en gående tradition i vårat släktskap.
Efter det bär det in till staden med mysfoket. Och jag hoppas på en skitbra kväll givetvis! Gör den åt mig, snälla !

Och ni kommer aldrig att tro era öron när jag berättar vad jag har önskat mig i examenspresten ! Jo, en PULSKLOCKA eller en FALLSKÄRMSFLYGNING. HAHA :D

Nog skrivet för idag !


Puss och hej !





RSS 2.0