nytt träninguppehåll igen !

Fan ! Jag går alltid ut för hårt. Fick mina nya sulor i tisdags, åkte sedan hem till Anna för att umgås med tjejerna. Linnea och jag peppade till att springa en 6,5 km runda med mina nya sulor givetvis. Så in med dom i mina vanliga löparskor och iväg. Kände hur det började skava men jag tjurade på och lät endorfinen göra jobbet, kicken. Bara det att när vi väl var hemma så hade jag sprungit mina stackars fötter blodiga med stora blåsor under och på sidorna.
Kunde inte stoppa i fötterna i några skor över huvudtaget den kvällen och inte heller har jag kunnat göra det ännu. Och det har gått två dagar. Synd att detta resulterar att jag måste påbörja ett nytt träningsuppehåll. Och det SUGER !
Jag känner mig som en pesimist idag, det gör jag. men peppa peppa !

Har fått mina intagingsbesked inför kommande gymnasietid. Kom in på allt det jag sökt förutom i mjölby där lägsta låg som 280 (?). Men inte gör det mig något eftersom att det var mitt tredjehandsval. Så nu gottfolk, flyttar jag förmodligen till södertälje den 17 för tre år framåt. Känns lite overkligt att jag ska lämna allt här. till och med mamma och pappa. Men det ska nog gå för sig, hoppas jag.  

Anna och jag har iaf tillbringat dagen ute i solen. Vi har rättare sagt legat ute och PRESSAT enda sedan det att vi vaknade. Tog även årets första dopp under dagen. Så kallt att man chippade efter andan, helt sjukt.

men nu är det middag och jag är vrålhungrig efter allt stekande i solen !

Hejfej !


RSS 2.0