Blåögon

Jag är hemma i sköna Jämtland och det är sååå bra !
I helgen var det fjällfestivalen och jag var där. Kanonbra väder och  tillvaren var helt obeskrivligt bra. Hade dock legat i feber dagarna innan så kunde inte utge alltför mycket energi.
Sedan gick den resterande delen av helgen ut på att bara ta det lugnt, mysa och ladda upp igen. Just nu ser vädret inte fullt lika lovande ut som det gjorde i helgen men det ska bli bättre till i morgon och under torsdagen. Då blir det förmodligen middag med brudarna eller grillning på frösön, inte bestämt mig än. Och på lördag är det dansgalan. VI PEPPAAAR SOM FAN, TJEJER !




Mjaauu

Åh, vilken härlig dag. Tralalalalala
Sol och det börjar grönska. Jag funderar på en joggingrunda för att lätta på tankarna.
Har haft idrott hela dagen. Vi var ute och promenerade med klassen på morgonen tsm med Shuman för att leta yttligare vårtecken. Vi har kört superstar och dansat Cha-Cha och påbörjat låtval inför koregrafin.
Börjar känna ångest inför fredag vilket medför Nationella. styrp mig ! Jag tror anna oxå gruvar sig en hel del, det gör vi båda. På tal om en annan Anna. Min gayAnna, som hon själv utger sig för att vara i mina nedre blogginlägg, kommer ner till Sthlm på tisdag så det bli alldeles säkert en fika tsm med henne i det förhoppningsvis fina vårvädret. Myspys säger jag !



Ångerfull ! ! !

Tidigt morgon, inte mkt sömn och till dråga på allt måste jag ta mitt pick och pack för att bege mig ner till Södertlje. Jag är såååå OTAGGAD ! ! ! Vill verkligen inte alls. Det har varit så himla kul att få träffa alla härliga vänner under lovet. Jag saknar dem alldeles för mkt för att egentligen åka ner igen ! Det är först nu som jag har kunnat koppla bort vacksta för ett tag. I Början av vistelsen hemma i Jämtland, drömmde jag till och med om det varje natt. Kan nästan tro att man är som besatt.

Igår var Jag, Isak, Putte och Mårten nere hos Isak och myste framför tven. Dom drack vin men jag stod över. Det var trevligt eftersom jag inte träffat dem på ett bra tag.

Jag måste börja packa snart. Vi ska åka halv ett hemifrån och då börjar resan. Eller förresten, den börjar redan nu.
Ha det bra !
Puss


Vemodigt

Haha, antagligen var jag ganska nyvaken när jag skrev det senaste inlägget. Men jag kan fortfarande intyga att min fysiska kapacitet ligger på noll. kan inte direkt påstå att jag har kunnat åstakomma mycket idag. Kom iväg till Putte en stund och är just hemkommen då middagen skulle vara klar. men nej, pappa och Hasse hade ännu inte hunnit hem.

Åker ner i morgon förresten... Känns trist och lite vemodigt. Jobbigt. Alltid så när man väl har stabiliserat sig här hemma i Jämtland, eftersom att  jag äntligen har lärt mig älska det stället!

Jag säger som Anna...

.... Herre gud vilken kväll det var, Jag döööör ! Haha !
Först åt vi, som jag tidigare nämnde, middag at my place. Middagen var god och efter mkt prat och skratt var vi alla nöjda, så vi fortsatte hem till Putte. Där spelade vissa av oss Wii medans vi andra fick oss ett gott skratt. Senare fortsatte vi ner mot kluksgårn och innan det hann vi också besöka både Tommy och Isak, för att checka att det inte var något vi missade.
Väl inne på klukgårn var det håll igång för hela slanten. Hände både det ena och det andra. När klockan närmade sig två, halv tre snåret var det dags för lite efterfest. Vart vet jag först inte men vi slutade hemma hos Tomas. Men efterfest och efterfest. VI alla var tötta och det slutade med att vi gick hem runt fyra. Dock var jag själv inte hemma förän kvart i sex. Hände vissa incedenter under vägen. Haha!

Och idag, Söndag, känner jag mig helt sliten om inte död... Fortfarande... Vädret var inte lika bra som jag hade väntat mig . Grått och fult. Jag måste packa ihop alla mina saker som ligger utspridda i huset. Har även lovat att träffa Putte idag men han ligger nog fortfarande och snarkar ikapp med resterande av familjen, med tanke på hur dom hade hållt igång under gårdagen (;

På väg ner i vårvädret till Pimpeltävlingen
         
Middagen med världens bästa tjejer !

Håll igång !

Putte dagen efter med sin mongokatt

Glad påsk, redan på långfredagen

Godmorgon! Morgonpigg och uppe med tuppen redan klockan 8.  Anna och Bångis är här men dom ligger givetvis fortfarande och gottar sig ner i kudden. Vissa andra är ambitiösa nog att förbereda deras frukost. Haha.

Idag är det den traditionella pimpeltävling här kluk och vi ska så småning om ta oss ner på sjön tsm med dem andra. Pimpla både det ena och det andra har jag en känsla av att det blir. Och vädret har vi dessutom med oss, det är riktigt lyckat som det ser ut just nu!

Ikv ska jag, Anna, Bångis, Sofie och Sandra äta tjejmiddag här, det ska bli riktigt trevligt. Sedan får vi se vart det bär av innan kluksgårn, men en sak är säker ! Det blir Feeest ! tagga nu !




Närvarande i solen

Ville bara berätta att jag har haft en toppen dag med strålande sol och fantastisk åkning. Vi hittade lite fri åkning på skutans västrasida och snön var alldeles orörd där vi, med ett leende på läpparna och bländade av solen, tog oss ner mot ravinen. Åre var idag som bäst fram till att jag nere i dalen fastnade med ena skidan i den tunga snön medans kroppen fortsatte att rotera runt. Detta resulterade i ett argt skrik och dagens åkning tog där med slut. Aje !
Vi tog då ist bilen och åkte till storullvåns fjällstation. Där snappade vi upp lite information inför fjällfestivalen. Därefter kikade vi efter sådana Alpine Trekker eller någon form av randonne skidor. Men vi får se. Känner bara mer och mer sug nu, speciellt såhär på vårvintern och efter en dag som denna !



Far va på g (;




Littlest things

Ännu en dag har gått utan att jag gjort någonting alls och jag börjar faktiskt förstå hur underbart skönt det är !
Men i morgon ska jag först till Malin sen ut i backen för att njuta av det förhoppningsvis fina vädret som vi kommer ha till hands.

Pratade med Sandra igår. riktigt kul att höra av henne igen. Vi planerar att förmodligen åka upp till Storulvån på fjällfestivalen från den 23 till den 26 aprill. Där ska vi lära oss mer om lavinsäkerhet, telisåkning, brantåkning och turåkning. Nu fattas det bara lite stöd och pengar från föräldrarna givetvis. Skönt att man fortfarande är barn ! Ibland glider man ju faktiskt runt på en räkmacka.

Absolutely Nothing

Hemma i Jämtland och vädret som jag hade förutsett skulle vara så underbart har nu gått till ett grått slaskväder. inte alls som jag hade tänkt mig. Medan dom nere i sörmland får smaka ordentligen på våren. Känns lite orättvist. Så nu sittandes vid datorn med snart fyrkantiga ögon samt lyssnar till Lily Allen, hon är dock inte inte helt fel.

Träffade Nathalie en sväng igår också. Vi tog oss en liten promenad och hade faktiskt en hel del att prata om eftersom att vi senaste sågs för cirka ett  halv år sedan. Om det inte var ännu längre sedan.

Planer för dagen ? Deppa ihop för vädret, försöka få tag på Isak ? Kanske ringa Bångman och höra vad hon tänkt sig.

Strålande !

Ja, solen har idag strålat med sin värmande sida vänd mot oss här i södertälje. Är det inte alldeles underbart ? Jag har verkligen haft överskottsenergi hela dagen och när jag väl slutade skolan kände jag att det var min skyldighet att utnyttja vädret för en löparrunda. Så med skorna fastsnörade lunkade jag trallande iväg till fåglarnas glada kvitter. Och som jag sprang, gott folk  ! Glömde både tid och rum plus mina oförnekligen uppsvällda hals.
Senare tog och och Mattias en stillsam promenad tsm för att byta några ideer om våra kommande träningsveckor. Nu gäller det att motivera, alltså !

Nu sitter jag fastklistrad här men tänker snart försöka slita mig in till duschen. Efter det väntar ett evigt packade som ska förberedas inför morgondagen eftersom att jag äntligen ska åka heeeeeeeem ! ! !
Så hej och tjingeling

Väder - en vardagsrubrik

Just nu känner jag vårglädje. Hur mysigt är det inte med fågelkvitter, vårsol och frisk luft ? I förrgår regnade det när jag och Mattias var ute och promenerade, då kunde vi för första gången i år känna doften av våt asfallt. så som det ofta kan luka om sommaren. Det var en kick, för nu vet man att vi är på väg mot varmare tider.
Men i morgon åker jag hem till vintern och snön. Dock tror jag det håller på att gå vägen där hemma med. Pappa sa att hade börja smällta ordentligt. Nu hoppas jag bara på att jag kommer hinna utnyttja vädret till att steka runt i skidbacken. Vårvinter är den finaste årstiden och jag blir absolut på mitt allra bästa humör (:
Nog pratat om väder och vind, man kan ju tro att detta ska lika en väderblogg

Vårkänslor

Ja, vore det inte för att man ska bli så förbaskat pessimistiskt av alla motgångar så hade dom här vårkänslorna gett mig styrka för en lång tid framöver. Men nu är halsen i vägen för att kunna utnyttja vädret åt härliga träningspass till vårfåglarnas muntra kvitter. Men har faktiskt hunnit med en kort promenad i vårsolen och man får vara glad för det lilla man får.

Och helgen närmar sig, tackar vet jag det ! så snart ske ma fera heim t´ kluk. Underbart, Underbart !


Snuttegull söta golvmoppshund

Halsjävel

Känner en oerhörd frustation. Vaknade upp i morse och kände hur halsmandlarna återigen svällt upp till att bli min ballonghals. Just nu vill jag bara ligga på operationsbordet och strunta i att överväga saker hit och dit. Nu är jag less....


RSS 2.0