Dagen innnan

Ledsen att säga det men jag är fortfarande såå opepp inför morgondagen. Plus att jag ännu inte fixat min nyårsoutfit. Har verkligen inte gjort någonting vettigt idag, men vissa dagar bör man väl göra det också.
Pratade nyss med Anna och Linnea som även dom försöker få upp lite nyårsstämning. Men tjejer, nu får vi ta och bjuda till ! (:

Det blev en biljett beställt igår. den 9 januari klockan 06.15 för 100 kr. vilket kap !


Sista måndagen 2008

Ärligt talat, jag är så otaggad inför onsdag då nyårsafton står på schemat. Det känns bara som om det vore så mkt skönare att bara få sitta hemma för att göra ingenting. Dessvärre känner jag mig själv såpass väl, att jag vet hur ångesten kommer att komma krypandes när telefonen ringer för att berätta vad jag går miste om. Så jag får väl ta mig i kragen och bjuda till antar jag. Mitt största problem är min nyårsoutfit, som överhuvudtaget inte finns. 

Idag tog jag för första gången detta lov sovmorgon. Och hör och hämpna, jag låg och drog mig enda tills klockan halv elva ! senare åkte jag och mammsen till järpen för att inhandla maten inför deras nyårsmiddag. Vi svängde även förbi Lundhags och jag fick en ny fleecetröja, en ljusblå (;
Nu under kvällen har jag hunnit med en löpartur runt kluk. Hade egentligen tänkt mig längdskidsåkning i spåret men när jag väl stod där på skidorna och kände hur bakhalt det var, ångrade jag mig och snörade på mig löparskorna ist.
Hittade en billig tågbiljett ner till sthlm den 9 som jag försöker jaga säljaren till. det hade varit perfekt om jag kunde köpa den ! Men nu ska jag dra mig till sängs. det är ju en dag i morgon också.

Godnatt kära vänner


God fortsättning

Det är inte klokt vad jag har tappat intresse för att skriva. se bara hur den här bloggens uppdateringar ser ut ? Och det roliga är att jag i varje inlägg den senaste tiden har klagat ¨på exakt samma sak, om och om igen. Att nu ska jag ta tag i det här. Tyvärr blir det aldrig av. Bara något spontant då och då. Kanske det är sådan jag är. Spontan. (:

Nåja... Julen är äntligen överstökad och jag kan inte påstå att jag kännt någon speciell julglädje detta år. Kankse så det kommer att förbli då man bor hemifrån. och den främsta anledningen är nog att jag aldrig brukar vara med om en snöfri vinter/jul. Nu har det bara känns löjligt att se hur en maffig julgran med belysning stått rest på den gröna gräsmattan. Nästan patetiskt att se den samtidigt som man hör hur det skrålar julmusik i bakrunden.Jag syftar såklart på våran stora gran utanför entren på Vacksta. ja, den som på slutet inte längre var någon julgran utan en gran kapad på mitten. Men hur kan folk klara av att hålla humöret uppe under denna mörka årstid med den högsta högtiden då det inte finns någon snö som lyser upp? Jag har alltid utgett mig för att vara så anpassningsbar men det var droppen.
Som ni förstår tillbringade jag absolut inte min julafton i gröna stockholm, utan uppe i vita jämtland. Med mig hade jag Enni som jag hade lovat en vit jul, vilket hon naturligtvis fick. Idag åkte Enni hem efter attt ha varit här sedan den 21. Nu känns det lite ensamt men lagom är ändå alltid bäst. veckerna framöver kommer att vara fullspeckade med umgängen av diverse snöaktiviteter och fester för att hinna träffa så mkt vänner och bekanta som möjligt.

Nyår närmar sig dessutom och jag har till min besvikelse dargit på mig en smärre influnsa, som förmodligen kommer från pappa. Vilket härligt välkommande när man kommer hem med att bli smittad måste jag säga. skämt åsido.
I vilket fall som helst tänker jag kurera mig så mkt som möjligt och om jag känner mig kry på nyårsafton blir det middag med kära vänner inne i östersund och jag hoppas på att alla kommer att förbli lika städade som jag ska vara resten av kvällen (;

Sen måste jag klura ut mina nyårlöften tills på onsdag också. men kommer att återkomma i bloggen innan dess hoppas jag. Om jag fortfarande är motiverad det vill säga (:

None

RSS 2.0