Runt, runt...

Kanske det är dags att börja skriva några rader här igen.
För att göra min helg kortfattad kan jag börja med att berätta om fredagen då jag med min kära klass vandrade runt månsarna hela dagen fram till 2.
Framåt kvällen kom Mattias till Vacksta och hämtade upp mig. Snäll som han är bjöd han även på en sovplats eftersom att jag skulle möta Elin på modevisningen i tälje under morgondagen. Därifrån åkte vi till t-centralen och mötte upp Jenny för att sedan åka vidare till sollentuna, där vi skulle servera under kvällen. Dock blev vi aldrig klara förän in på små timmarna och fick ta taxi eftersom vi hade missat bussen sedan några timmar tillbaka. Tur som vi hade och även att man kunde känna av varandras vibbar av irritation så blev taxiresan betald av Tomas, som vi för övrigt hade jobbat för under kvällen.

Söndagen spenderades med Elin och vi bestämde oss för att sätta sprätt på gårdagens intjänade pengar. Vi drog några vändor på götgatan och slutade på café fåtöljen där vi utsvulltna kunde beställa in en stor pastasallad.
Med andra ord så har det var en helt okej helg.

Och på tal om det så går jag på helg redan i morgon. Då åker jag hem till Sköna Jämtland ! Farmor och Lydia ska oxå följa med upp så jag antar att även denna helg kommer bjuda på en heldel trevligheter.
Fredag följer mammsen med mig till Östersundsjukhus och pratar förmedicinering med min läkare. Har fått operationstid Torsdag vecka 43. äntligen... Tänkte försöka hinna med en lunch på fredag med Niclas innan jag och mamma åker tillbaka. Sen planeras Åremarknaden in på lördag, plus att jag ska försöka hinna upp till Storullvån och prata om APU. Just det, the house is rocking -  fest i kaxxen på lördagkväll. Sen är det söndag vilket betyder att jag åker ner igen. suck. Okej, något säger mig att denna helg kommer vara slut lika snabbt som den börjar.

Nu ska jag springa vidare ! Hejsvejs


Jaaaaa

 

Idag ska det bli en bra dag, det känner jag på mig. Är på bra humör och känner mig på något sätt lite barnsligt förväntansfull. Men det är inte därför att det är skolfoto idag. nej, inte alls. Jag kommer inte delta överhuvudtaget. Visst, säg att jag är tråkig men jag vill inte delta. Sagt är gjort.

Idag börjar jag inte förän halv ett. Vi har fått egentid till dansen men jag väntar förmodligen till morgondagen och börjar fundera ut lite idéer. För ikv ska jag gå på box-pass med Fredrik och klockan 20 har vi tjejer beachvolly träning. Ja, jag är faktiskt riktigt taggad !

I helgen ska jag och Elin servera inne i stan på ett 40-årskallas. Antar att resterande tid av helgen går till myspys hemma hos Elin. Spännande att få se hur Elin bor. Det är helt sjukt att jag aldrig varit där.

Och helgen efter det så beger jag mig i riktning mot Jämtland igen. Farmor och Lydia ska följa med över helgen för att hälsa på mamma och pappa. Det blir alldeles säkert en mysig helg och jag hoppas vädret är med oss, kanske för en liten utflykt upp på skutan. Sen hoppas jag på att få träffa Niclas och spendera lite tid tsm med honom. (:

Nu måste jag skynda mig på lektion....

hejsvejs
.


RSS 2.0