desperata hemmafruar

Hejhoppsan !
Ute så öser regnet ner och jag sitter inne i en datasal med syrebrist. Fattar inte varför dom aldrig kan fixa ventilationen. Känns nästan omöjligt att överhuvudtaget kunna tänka klart detta kvava vakum. Har i vilket fall som helst datakunskap som är den allra sista lektionen inför helgen. segt skulle man kunna säga.
Jag kommer att tillbringa min helg i Katrineholm ( läs sveriges tråkigaste stad ) där jag bara ska mysa ner mig under ett täcke med en bra bok att läsa. Bli lite ompysslad av släktingar. Ne, det låter ju faktiskt inte helt fel.

Igår fixade jag och enni våra små ärenden på stan. Dom topphemliga, super viktiga ärenden. Det gick bra. Jag är lättad, Enni är nog också lättad. Nu har jag snart påbörjat min nya process.
Fick även noak att köra oss till Ica Maxi för att hämta ut mitt paket som var försenat med dukoralvaccsinet. Det smakade riktigt äckligt. men, men.

Nu ska jag fortsätta med datakunskapen.
hejsvejs


Höstrusk

Jo, visst är det så att jag tycker hösten är en mysig årstid. Men inte idag. Idag och förövrigt hela veckan har det bara varit regn och blåst. Innan man äns har hunnit sluta skolan för dagen är det nästa bäcksvart ute. det gör att kvällarna känns längre och längre. Speciellt här på Vacksta då alla tycks ha deppat ihop i någon slags höstdeprission. Kanske jag också möjligtvis tillhör denna kategorin just nu, med tanke på min raslöshet och mitt träningsförbud. Jag håller på att gå i taket !

Enni har försökt att få mig plugga ikv. Men benen vill inte alls sitta stilla och hjärnan vill inte koncentrera sig på några fåniga tal i en färgglad mattebok som har loggan Matte A. Och inte heller vill jag sitta med huvet ner i en bok om arbetsätt och lärande, vilket egentligen skulle ha varit en riktigt bra sysselsättning för kvällen. Men det blir aldrig som man tänkt sig, inte äns här på vacksta.

Men snart bär det iväg utomlands från höstrusket med familjen + Agnes. Då ska vi få känna på solen och värmen som ska få oss på bättre tankar.

Nu kallar kvällsfikat.
Hejsvejs

RSS 2.0