På rutin i en ny stad

Ja, då var det kanske dags att uppdatera sig här i bloggen igen. så, vad har hänt sedan jag sist publicerade ett inlägg? Jag har hunnit förflytta mig från Jämtland ner till södertälje, om det nu är så mkt bättre vet jag dock inte. Men skolan är bra. Oja, jag trivs. Och glad är jag för det. Men nej, jag har ingen egen lägenhet, utan bor på skolans internat tsm med cirkus 80 andra långväga elever. Det är trevligt och väldigt okomplicerat. Jag lagar inte äns någon mat själv. 

Nu har jag tagit mig enda upp till Jämtland, för att stanna här i fyra dagar. Idag är det söndag och jag åker på tisdag. Under dagen så har, tro det eller ej, jag pappa och Brandy fjällvandrat. Dessvärre lyckades vi ge oss in i ett snöoväder högs uppe på toppen. Ja, det snöade så att vi knappt såg någonting. En halv meter vart det som mest och Brandy blev nästan begraven under det vita snötäcket. men väl hemma igen så fanns det inte en snöflinga kvar på marken och tur är väl det eftersom att det bara har hunnit bli oktober månad.

Tiden har börjat att gå så fort. Man vaknar måndagmorgon och plötsligt är det söndag. Ny vecka, nya tag. men så blir det aldrig, eftersom att allt nu mera bara går på rutin. Men visst kan man göra vissa saker bättre vissa dagar. Medan andra dagar gör man det sämre. men saken är den samma. Mitt liv går iaf ut på rutin. Det är något som skrämmer mig. Jag vaknar till och med en minut före att klockan ringer varje dag. Samtidigt så gör omväxlingen en nervös, eftersom att det bryter det dagliga mönstret. Det blir liksom fel, inte på rutin som det brukar. Ändå är omväxling bra, något som jag inte kan vara utan. Verkar jag virrig ? Livet är en enda röra. Alltid finns det någon som ska vrida och vända på det.

Imorgon ska jag vakna och känna mig pigg och utvilad. Jag och Brandy ska ta en härlig morgon promenad i det förhoppningsvis fina slaskvädret. Sen ska jag fixa en lyxig frukost till mig och mamma. På eftermiddagen ska vi in till stan och kolla efter lite pryalar till rummet. undrar bara hur jag ska få med mig alla grejer ner igen ?
Men nu ska jag släcka ner och sova en skönhetsömn i min egna säng ! 
men gott folk, glöm inte att i morgon går allt på rutin igen. För min del sker lite omväxling ( ;
Nog snackat, godnatt !




mitt smakprov av den första snön

RSS 2.0