don't you let me go, let me go tonight

Jag är faktiskt trött efter en, tja ganska värdelös dag. haha.
Var upp och i gång klockan sju med förberedelserna inför lite utförsåkning i Åre med Sandra. Tyvärr blåste det upp till strom och isen under snön blottades. Inte den ultimata skidåkardagen med andra ord, nej. nerfart efter nerfart stängdes av och till slut även transportvägen till VM 6an. Men jag och Sandra behöll humöret på uppe och började vandra med pjäxor och skidor upp mot byn igen. Blev en lite kortare dag än väntat men dock i trevligt sällskap. Slutade med att vi tog en liten fika och babblade om gamla minnen.

Känner mig aningen sensitiv idag. Vet ej varför- kanske sömnbrist ?
Imorgon kommer Christoffer och hälsar på. Vi har planera en en riktig frilufsdag med skoteråkning, pulka, skidor och rundvandring i mitt lilla kluk. Ja, i byn !

Håller på att försöka lösa mitt lilla beskymmer om hur jag ska ta mig ner till sthlm tidigare. Min flygbiljett gick inte att omboka och jag känner för att kasta tomater på nextjet ! Känner mig lite upprörd över det här, Faktiskt !



Juldagen - vad ska man göra nu ?

Ja, nu känns Julen återigen långt borta. Julefriden är slut och medan väntan inför nyår är igång finns där med mellandagarna då hettsen på mellandagsrean är ett faktum. Suck. jag tror faktiskt inte att jag kommer orka med någon stanvistelse under julrean i år. Alla bara plöjer sig fram och sliter varorna ur händerna på en. Man blir förbannad och börjar försöka vinna tillbaka. Så håller det på. renarama slagfältet.

Men Tur att valmöjligheten finns att stanna hemma och mysa med familj och vänner fram till nyår. Låta julen rinna av och ta dagen som den kommer. träning, skidor, snön ligger ju så vackert kvar även efter jul och det är ju underbart !

Och i går blev dte julklappar i all den ära! Jag är nöjd med både mina egna och familjens julklappar. Jag fick dock ganska mycket saker i år. mer än väntat eller var det kanske bara därför att jag höll nere mina förväntingar? Iallafall så fann jag en ny dator i det största paketet. En DELL Vostro tror jag. Säger i och för sig inte mig någonting mer än att den tydligen skulle vara riktigt bra och det var den. Sedan blev det Bobby´s hårvårdserie som jag önskat mig, lite smycken, tvålar, smink, handdukar, SportBH, lite pengar och så hade pappa skrivit in mig på körskolan och där fick jag 12 körlektioner, halkbana, riskettan och allt vad det är man ska göra. Bara bra julklappar helt enkelt!
Vi var här med familjen och Hasse och Hanne var oxå med. Trevligt givetvis.

Nu har jag nyss kommit in från en mysig promenad med mamma, pappa och Brandy. "gick ner lite julmat" skulle man kunna säga. haha.

Ikväll blir det middag här för vänner och grannar. Tror min Almåsa tripp blir inställd. Och nyår... Ja, jag har fortfarande beslutångest och kommer antagligen ha det in till det sista. Måste fortfarande jobba nyårsdagen och helgen därefter. Pengar är helt klart bra att ha.

Nu ska jag göra någon nytta. hejsvejs !


21 December

Ännu en snörik morgon med minusgrader. Fast idag är lite mörkare ute, halv dimmigt. Kändes iaf väldigt bra att vakna i morse eftersom att jag visste att jag kunde somna om igen om jag ville. Det gjorde jag och vaknade halv tio igen. Imponerande eller hur.

Idag har jag ingenting planerat. Jag ska bara mysa runt. försöka ta mig ut med Brandy och leka i snön som hon älskar. Ska försöka få tag på Putte och fråga om han kan köpa min vita glitterspray till julgranen. I och för sig så får jag den inte förän på tisdag kväll men det ska inte världen gå under för. Mamma stökar runt i huset och verkar vara stressad och på dåligt humör. den allra vanligaste kombinationen antar jag.

Håll igång !

 


Hej mitt Vinterland, nu är jag här !

Ja, väl hemma under torsdagen efter en riktig fajtingdag. Haha, jag hade med andra ord försökt att tygla med mitt bittra humör medan försening efter försening dök upp mitt under mitt resande, som då kändes som en evighet ! Men ingen skada skedd mer än en märklig känsla... Att behöva sakna. Jullov kom med anrda ord lite väl olämpligt. typiskt.

Igår, lördag, mötte jag upp Bångis i änge för lite längdåkning. Blev dock mer bus och lek med Hanna istället medan Linnea kämpade sig runt, varv efter varv.
Framåt efetrmiddagen tog vi bilen och körde i det brutala vinterväglaget heim té kluk (Känns bra att få återupprepa de orden ofta). Det blev en löparrunda i snön och senare en mysig middag med sedan pulkaåkning tillsammans med Linnea och Putte.

Idag följde jag och Bångis med Mamma och Vivvi till en julmarknad i Okke. Helt okej men väldigt kallt. Vi höll på att frysa fötterna av oss. Kom tillbaka för någon timme sedan och efter en kopp te så åkte Linnea hem till Tulleråsen igen. Kändes som om detta blev en bra inledning på jullovet, helt klart Underbart !
Och nu har jag och pappa just varit ute och fixat en gran. Jag försöker övertala mamma och pappa om att vi ska spraya den med vit glitterspray. Skulle inte det vara fint ? Jag vet inte om det bara är jag som fått en slag i huvudet eller ´vad det nu är...

Hur som helst så är det inte länge kvar till jul. Mysig känsla i mysiga Jämtland ! Gud var jag älskar det här !


RSS 2.0