Hej och hå, vad tiden går !

Dålig uppdatering, jag vet !
Jo, nu är det sommar lov och värmen tycks äntligen ha hittat hit till oss i Jämtland. Det hurrar vi för och välkommnar solen med lite bikinitime !
Idag har jag alltså solat mest hela dagen och samtidigt hunnit med att hjälpa pappa lite här hemma. Känner dock att jag saknar min vanliga energi efter all antibiotika som jag stoppar i mig under senaste tiden. Nu har jag också kommit igång med rehabträning utav nackskadan, men har fått förbud av att träna någonting utöver det träningsprogram. dvs att jag håller på att gå i taket av rastlöshet att inte få träna som jag brukar göra och detta övergår i ett skyhelsike humör som drabbar mina nära, tyvärr. Kommer vara tvungen att ställa in alla lopp i sommar och jag sjunker sakta in i en smärre ångest. höömm... Kommer bli en tuff sommar !

Det känns märligt att inte behöva åka tillbaka till Vacksta efter en veckas vistelse hemma. Skönt med lov och att få komma bort ett tag, tänkte jag. Men det går faktiskt inte en endaste dag utan att jag hela tiden blir påmind om Vacksta och det går trögt att behöva sätta sig in i de nya rutinerna här hemma. På nätterna drömmer jag om Vacksta och jag börjar undra om jag håller på att bli besatt ? Hur som helst så kanske det kommer hjälpa att jag får komma ner den 2 Juli då jag, Sanna och Hampus förmodligen drar oss söder ut. Då kommer jag äntligen få träffa lite vackstapeople igen, det gillar vi !

Sedan hoppar jag in och vickar för LG från den 18 Juli för att jobbar de tre veckorna som han har semester. Tjänar man in några slantar där och det finner sig mycket väl på mitt något olönsamma bankkonto. Synd bara att jag jobbar både kluksfestivalen och yranveckan - Tur då att jag är så flexibel så att jag kan infinna mig på de flesta platserna mer eller mindre samtidigt, Tada !

Men ska inte inlägget bli mycket längre än såhär.
Puss och Godnatt



Just det, var ute på ett av fjällen här om dagen.  Det får mig bara att älska Jämtland ännu mera !



Spanade in lite äldre bilder och fann en lite finurlig bild på mig och Kamisii för två sommrar sedan. Det kan man kalla nostalgi !

RSS 2.0