Höst...

Vad kan lysa upp den dystra tillvaron bättre än en myskväll i goda vänners lag !
Åker in till Anna och Bångis nu. Har hunnit med träning och varit på massage idag. Bra dag med andra ord
Hej !

13 Oktober

Hejsan hoppsan i galoppen, eller hur vi brukar säga (:
Idag har det varit en riktig höstdag. Regn, blåst och kyla. Som en enkel höstdag ska se ut. Trots detta hr jag lyckats bibehålla mitt goda humör och skuttat vidare trots det höstdeppande som spridit sig runt på Vacksta.
I morse var jag till och med uppe med tuppen för att ta en joggingrunda innan dansen började. Dansen visade sig dessvärre vara "inställd" och vi fick jobba vidare med vårt egna pass. Hur mkt som blev gjort behöver vi inte gå in på. Kan säga att det blev med politiksnack på slutet än att öva in danssteg.

Men kan jag inte sitta stilla här längre, känner rastlösheten komma krypande. Emelie och jag diskuterade om jag kanske lider av någon bokstavskombination, eller om det bara är att jag kryper ur skinnet när jag känner mig uttråkad. Vilket händer ofta ? haha. Ne, jag ska ta och sysselsätta mig nu.

Just det, i morgon blir det förmodligen en "lill lördag". Kan bli väldigt trevligt !

Hej då !


Big city love ?

Jämtland igen. Vad har hänt ? Jag åker hit så fort jag får minsta lilla möjlighet. Men saken är nog den att det är så fruktansvärt skönt att bara få komma bort några dagar. Här kan jag slappna av, komma till ro, njuta av fjäll och natur.
Men STOPP ! Där blev det visst ett vuxenpoäng till !

hur som helst och allt annat så sitter jag nu här... "facebookar", kikar runt på bloggar och "pluggar", dvs att jag läser en mening i näringslära varannan kvart.
Som det säkert framgår så har jag tagit lite långhelg. Åkte upp igår med 16-tåget och åker ner på söndag, hur ? Ja, det blir ett senare beskymmer. Något säger mig att jag varit där förr.

Idag tog jag lite sovmorgon. Den som känner mig vet att en sovmorgon inte vara längre än till klockan 9, sen är det full rulle. Drog en frulle (frukost, tyckte det lät mer passande med frulle i och med rulle ) och upptäckte att vädret var helt underbart. Snörade på mig mina nästintill nersprunga löparskor ( snabbskorna ;) och stack ut på en jogging tur. Tempraturen låg runt nollan och solen värmde alldels lagom bak i ryggen. Efter lunch tog jag och Brandy ryggan och gick ner till kluksbua och handlade massa nyttigheter så som sallad, frukt och nötter. Nu sitter jag här och känner mig nöjd med dagen. Nu återstår plugget på riktigt och säkert flera långa telefonsamtal väntas under kvällen. Just det, också umgås med a lá familjia ( mitt svensk-italienska-mysspråk uttryck ) !


Lalala...

Sitter och väntar på att farmor och Lydia ska komma hit och hämta mig. Dom blev lite senare än väntat. Är jag förvånad ? Nää... Kanske är det ändå lite av charmen när det kommer till min farmor. Man försöker alltid säga en tidigare tid för då vet man att hon kommer lite senare. därimot så beundrar jag verkligen hennes enorma engagemang i allt vad det gäller mässor hit och dit, Inbokande möten här och där, resor... Hon är framgångsrik, snygg och hon är min farmor.  Haha, Jag gillar min farmor.
Nu ska jag packa det sista och städa undan lite så att jag kan komma tillbaka till ett välstädat rum på söndag. Tjingeling, !

 


RSS 2.0