Tillbaka i Jämtland

Så var man hemkommen för ungefärr tre dagar sedan. Hem till vackra jämtland efter en visit nere i sthlm.
Therse och jag fick ta bussen upp i söndags. Kul med lite resesällskap. Hon åker hem nästa måndag, vilket betyder att hon kommer stanna under Kluksfestivalen. Det blir super bra.
Det som är jobbigt just nu är att jag ligger efter jätte mycket i sömn. Har inte sovit en hel natt sen jag vet inte när! och ni som känner mig vet att jag blir på ett jävulskt dåligt piss humör när jag inte sover ordentligt. Idag vill jag döda hela världen och bara lägga mig ner med fejjan i kudden skrikandes och grina. Sen vill jag plocka av alla getingars vingar och sticka dem med en nål i sidan. Flugorna kan oxå gå och ta sig. Alla möjliga irritationsmoment påverkar mig. Stackars Therese som måste ha och göra med mig. Fast jag måste säga att jag lyckas hålla masken väldigt bra


Vi flänger runt i storstaden

Hallå !
Just nu har jag tagit mig en tripp till Malmköping för att ha chillkväll med två av världens bästa tjejer. Malin och Emelie såklart. Tre trötta tjejer har under dagen lökat runt i sthlmslän bara för att ta sig hit till kvällen.
Gårdagen bestod av en riktig mysig tjejkväll hemma hos Malin. Mycket skratt och prat för en väldigt sen kväll. Idag var alla döda och hälften verkade känna av en viss bakfylla. Själv är man så smart så man klara sig undan.
Imorgon för vi kosan vidare till Etuna och sedan upp till sthlm igen på onsdag.
Det är verkligen så skönt att få träffa alla igen. Men nästa vecka åker jag förmodligen hem igen och då gör min kära barndomsvän Therese mig sällskap och stannar någon vecka. Det blir roligt.
Men nu ska jag fortsätta spendera tid med Mallis och Fläskis.

Och just det, på fredag hoppas vi på fint väder så det blir chillgrill i Tanto

hejfej

Det som gör oss spontana

Hej blogg och allt annat !
Blev lite ändrade planer angående nerfärden. Tog fylget i torsdagskväll och kastade i princip 700 kr i sjön när jag skulle kunna resa för 270 dagen därpå.
Iaf så anlände tre mycket trötta personer till tyresö kvart i elva på torsdagkvällen. Vi hämtade ut nycklarna till lägenheten och sen var det bums i säng. Jag och Sanna sov ute på balkongen och fick se tyresö somna in från bädden där vi låg. Mysigt.
På morgonen vaknade jag av skrällande ljud från bilar och med en surrande humla runt huvet. Egentligen skulle Sanna och Hampus åt ut till skärgrårn men tack vara det trista vädret med regn och dundrande åska, så gav dem med sig och vi åkte in till stan en sväng eftersom att jag skulle ut till ön tsm med Malin, emlie, Linn och co.
Väl på centralen så ändrades planerna återigen, av vissa andledningar var min frustation påhög nivå. Jag satte mig ¨på ett tåg till min kära barndomsstad och talades vid med Therese som jag inte träffat på så länge. Mycket bra för senare under kvällen hamnade jag tsm med både nya och gamla vänner hemma hos Johannes på polparty.
Helt okej. Jag blev i puttade i plurret med min nya skära klänning på, som jag verkligen hoppas inte missfärgas av kloret. hur som helst så hade jag verkligen en dunder trevlig kväll och det känns bra !
Jag och therese kom hem runt tre i natt så jag sov här och har nu tagit beslag på hennes dator medans hon ligger och snarkar ikapp med vovven. Ibland är det jobbigt att vara morgonpigg.

Idag tror jag att vi skulle lunscha på stan sen får vi se vad som händer ikväll om jag får tag på Malin och åker dit eller om jag blir kvar en natt till i katrineholm.


Sommar, sommar, sommar !

"Det är äntligen sommar, sommar i lilla kluk
Varma sommardagar, långa nätter. Sommaren är faktiskt helt okej.
Imorgon åker jag ner till sthlm igen och ska träffa alla härliga människor ! Med mig har jag även Sanna och Hampus. Vi kommer bo i Lottas lägenhet ute i tyresö och bara ha allmänt mys.
TjingTjong !


<3

RSS 2.0