Dagens andra inlägg

kom just tillbaka från kvällsfikat. Men vart kvar längre eftersom att jag (tro det eller ej) skulle hjälpa dem med matematiken som vi så väl kommer att ha prov på under torsdagen.
Kan säga att det verkligen är en fullspeckad vecka då det gäller skolarbete.
Tisdag : Läsa visst antal sidor till NK samt komunikation
Onsdag : Inlämning av Idrottsskader samt koregrafin av arobicspassen
Torsdag : Matteprov, praktiskt prov i matlagning
Fredag : Sist men inte minst, det allra värsta, Engelska inlämning samt litet prov

Idag fick jag för mig att vara sådär härligt spontan igen. Tog bussen in till centrum och gick raka vägen till MQ och shoppade till mig ett par chinos, en lång stickad rödrutig kofta, och en beige tröja med ett motiv av en guldig shiraff.
Jag såg dessa inköp mer som ett litet plåster på såret då min fot har gått över till att vara invalid (värre) igen. Var hos skolsyster och rådfrågade. Kan vara en svår stukning, en inflamation eller i värsta fall en spricka eftersom att det gör så jädra ont fortfarande. Fäst blicken högt, ignorrera och gå vidare, My !


Godmorgon !

Godmorgon !
klockan är snart 09.30 och jag börjar om en halv timme. Men i morse klev jag upp kvart över åtta för att slippa stressa för att duscha osv. Har sovit väldigt konstigt inatt och drömt skumma saker, vilket resulterar till lättsömn. hm..
Hade först ställt klockan på 07.15 för tänkte att jag skulle springa men när klockan ringde kände jag hur skönt det skulle vara att bara somna om och ligga kvar i den varma sängen. Dessutom så har jag ont i halsen.

Tågresan igår hem till Vacksta gick bra. Färutom att jag hade så himla mkt packning så fick be om hjälp varje gång jag skulle upp och ner från tågen.
När jag satt på mitt regionaltåg påväg till syd fick jag en påtänddansk efter mig som trodde att jag var intresserad eller något. Himla läskig typ. Men som tur var blev han avsläng i flemingsberg och det var väl för väl!¨
Men nu ska jag skriva klart abetssätt- och lärande uppgiften som ska vara inämnad idag.
puss!


RSS 2.0